Menu

Építkezők Boltja

Az Építkezők Boltja alapvető szerelési anyagokkal, belsőépítészeti elemekkel és az általunk képviselt gyártók termékeivel várja Önöket.
Víz-Gáz-Fűtés szerelvények, falfűtés, épületvillamosság, műszaki cikkek széles skálája megtalálható a bólyi telephelyünkön, illetve hozzáférhető a webáruházunkban is.

Forgalmazzuk az Oventrop szerelvények teljes körét, a Grundfos szivattyúkat. Csőrendszerekben a Rehau termékeket ajánljuk elsősorban, de természetesen megtalálható a hagyományos (vas és réz) szerelési módokhoz tartozó elemek teljes választéka. A hőleadók közül túlnyomórészt a Dunaferr termékeit áruljuk, de megtalálhatók a Betatherm, Geberit és egyéb anyagok is. Az ivóvízkezelés megoldására a BWT termékeit forgalmazzuk, a mechanikus szrktól a vízkezelők minden típusáig. Az alap elektromos építőelemek mellett megtalálható üzletünkben az ABB teljes választéka, de kérésre Siemens, Bosch és más cégek korszerű építőelemeit is beszerezzük.

A felsorolt termékek mindegyikét, a kereskedelmi partnereikkel kötött szerződéseiknek köszönhetően, a viszonteladóknak nagykereskedelmi áron, a kivitelezőknek egyedi megállapodás szerinti kedvezményekkel értékesítik.

GÁBRIS Kft

Gábris Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
7754 Bóly, Ady Endre utca 10.
Adószám: 11561705-2-02
Cégjegyzékszám: 02-09-065739