Menu

Rólunk

Gábris Kft. Alakulása
A Gábris Kft. 1991-ben alakult épületgépészeti termékek forgalmazására. Azóta is ez jelenti fő profilunkat.
Az alapító, Gábris Tibor kezében van a Kft 100%-os tulajdonjoga.
Az évek során egyre bővült a termékskálánk, és kapcsolataink a beszállítókkal is jól alakultak. Így elértük, hogy kedvező áraink miatt több nagyobb vállalat beszállítói lettünk, ami tovább javított a beszerzési pozícióinkon.
Az 1991-es viszonyokhoz képest ma már korszerű körülmények között, több telephelyen állunk vásárlóink rendelkezésére.

Célunk, hogy folyamatosan megfeleljünk a vásárlóink igényeinek…


A Gábris Kft. cégfilozófiája
Henry Ford mondta: „Nem lehet célunk a nyereség, hisz az csak egy szolgáltatás jutalma. Vállalatunk célja, a megelégedett, mindig visszatérő vevők megfelelő kiszolgálása!”

Cégünk véleménye szerint is, a mai világ kihívása a vásárló megfelelő kiszolgálása.
A vállalatunk célja tehát a tartós növekedés, piaci pozícióink megerősítése a hazai piacon, amelynek hosszú távon nyertesei a vevőink lesznek!

Az általunk forgalmazott termékek köre átfogja az épületgépészeti szakma egészét. Termékeinkkel az energiatakarékosság fontosságára alapozva megbízható, hatékony és a Vásárlók igényeinek legjobban megfelelő megoldásokat kínálunk. Folyamatosan követve a piaci igényeket ma már komplett rendszereket kínálunk, a termékek mellé magas szintű szolgáltatást nyújtva… Megvalósítási projekttervvel, a tervezéstől a kivitelezésig széles spektrumban állunk a Vásárlók rendelkezésére.

Ugyanakkor cégünk megpróbál a minőségi termékek felé nyitni, még akkor is, ha ez (remélhetőleg csak rövid időre) a kevésbé igényes felhasználói kör elvesztéséve jár. Az idő ugyanis a tartós termékeknek dolgozik, nem a könnyen vehető és felejthető, szeméthegyeket növelő termékeknek.
Ezért a Gábris Kft további fejlődésének irányát a szakmailag igényes, hozzáértést kívánó termékek forgalmazásában, kivitelezésében és szervizelésében látja…


Valljuk az arany igazságot:
A megelégedett vevő a legjobb reklám.

GÁBRIS Kft

Gábris Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
7754 Bóly, Ady Endre utca 10.
Adószám: 11561705-2-02
Cégjegyzékszám: 02-09-065739